In de Privacy policy kunt u lezen hoe Wizportaal.nl omgaat met uw persoonsgegevens. Dit gebeurt uiteraard met de grootste zorgvuldigheid en is alleen bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wizportaal.nl is een productwebsite van Solviteers B.V. De privacy policy wordt daarom ook beschreven vanuit Solviteers B.V.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Solviteers B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken,  doordat u gebruik maakt van de website van wizportaal.nl en doordat u gegevens aan Solviteers verstrekt via het invullen van een formulier.

Solviteers B.V. verwerkt de volgende persoonsgegevens  van u:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Organisatie
– IP-adres

Waarvoor gebruikt Solviteers B.V. deze gegevens

Solviteers B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt. Daarnaast gebruikt Solviteers uw persoonsgegevens  voor marketingdoeleinden met als grondslag de “noodzakelijkheid voor de uitvoering van een overeenkomst”.

Klanten van Solviteers hebben middels een overeenkomst toestemming gegeven dat zij benaderd mogen worden door accountmanagement en/of marketing.

Bewaartermijn

Uw gegevens worden bewaard tot 5 jaar na ons laatste contact met u, bijvoorbeeld vanuit een opdracht.

Delen van uw gegevens

Solviteers B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Websitebezoek

Via de website van wizportaal.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen, plus gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse van bezoek- en klikgedrag op de website. Solviteers B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie en/of verwijdering sturen naar info@solviteers.nl. Solviteers B.V. zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Indien u niet tevreden/oneens bent met onze privacy policy heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de wijze waarop Solviteers B.V. met uw persoonsgegevens omgaat.

Beveiliging

Solviteers B.V.  is ISO27001 gecertificeerd en wij nemen conform deze certificering beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Solviteers B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn voor misbruik van gegevens, of indien u meer informatie wenst over de privacy policy of beveiliging van  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact  op via info@solviteers.nl.

Functionaris Gegevensbescherming

Solviteers heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld, mr. Jan Wiss. Zijn contactgegevens staan hieronder:

Naam: mr. Jan Wiss
Adres: Middenlaan 8, 3941 CC Doorn, Nederland
Telefoon: 06-22921950
E-mail: jan.wiss22@gmail.com 

Cookiebeleid Wizportaal.nl 2018

Wat is een cookie?

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van de website (en/of Flash-applicaties) wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek naar onze servers gestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een vervolg-bezoek op onze website. De website kan dan speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van cookies onthoudt het systeem dit. Hierdoor hoeft u uw voorkeuren niet te herhalen, waardoor u prettiger gebruik maakt van onze website. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie zien wij welke onderdelen van de website u dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen aldus onze dienst aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra de webbrowser afgesloten wordt.

Eigen tracking cookies

Met uw toestemming plaatsen wij een cookie in uw gegevens. Dit wordt opgevraagd wanneer u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor weten wij dat u, naast deze website, andere websites uit ons netwerk hebt bezocht. Het hiermee opgebouwde profiel is overigens niet gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst door  Google, als deel van  hun ‘Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te weten hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, en ook als derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google houdt zich aan de Privacy Shield-principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat  sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Snoobi Analytics

Voor rapportage over onze websitebezoeken wordt Snoobi Analytics ingezet. Snoobi kan de verzamelde gegevens niet herleiden naar individuele personen. De informatie die Snoobi verzameld wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. De verzamelde gegevens worden door ons en door Snoobi nooit aan derden ter beschikking gesteld.

Social Media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te promoten of delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken met codes die van Facebook en Twitter afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daarop geen invloed.  In de privacyverklaringen van Facebook en Twitter kunt u lezen wat zij met uw (persoons)gegevens.

De verzamelde informatie wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar – en opgeslagen door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

U heeft het recht te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Neem hiervoor contact met ons op via info@solviteers.nl  Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan een cookie, stuur dan een kopie van het betreffende cookie mee. U vindt deze terug  in de instellingen van uw browser.

Browserinstellingen aanpassen

Als u niet wilt dat websites cookies op uw computer opslaan, dientt u  uw browserinstellingen aan te passen. U ontvangt dan een waarschuwing voordat cookies worden geplaatst.

Het is ook mogelijk uw instellingen dusdanig aan te passen dat uw browser alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. U kunt cookies die al geplaatst zijn verwijderen. Let erop dat u de instellingen van elk(e) gebruikt(e) browser, apparaat en computer moet aanpassen. Wij  attenderen u erop dat wij niet kunnen garanderen dat onze website goed werkt wanneer u geen gebruik maakt van cookies.. Mogelijk gaan enkele functies van de website verloren of zijn  bepaalde pagina’s niet te zien.

Wilt u cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Disclaimer

Bij gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer. Hieronder genoemde punten zijn van toepassing op deze website. Solviteers is niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks. Solviteers draagt er zorg voor de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden of wijzigingen in de inhoud van de website. Tijdens uw bezoek aan de website worden anonieme gegevens gebruikt en opgeslagen voor remarketing doeleinden en statistieken. De bezoeker vrijwaart Solviteers, de werknemers van Solviteers, vertegenwoordigers, handelspartners, licentiehouders, etc. van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen en de kosten daarvan die ontstaan zijn als gevolg van het gebruik of het misbruik van de website of inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook.