Over Solviteers

Wij zijn onderdeel van Solviteers. Dit is een modern, daadkrachtig IT-bedrijf, waar meer dan 100 gedreven specialisten werken. Wij brengen mensen, processen en IT bij elkaar. Met onze uitgebreide IT-kennis realiseren wij werkbare en geschikte oplossingen voor onze klanten en hun klanten.

Wat wij doen

Wij implementeren nieuwe wet- en regelgeving, werkprocessen en de bijbehorende applicaties. Daarnaast ontwikkelen wij eigen softwareapplicaties die wij hosten in onze eigen cloudomgeving. Bovendien ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren wij netwerken en IT-infrastructuren. Wij doen dit voor lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein, goede doelen, de industrie en het MKB. Onze Solviteers begrijpen uw werkprocessen, kennen uw applicaties en zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Waarom Solviteers

Solviteers zijn doeners. Wij leveren wat wij beloven. Solviteers denken anders en durven kritisch te zijn. Voor ons is de meest voor de hand liggende oplossing niet altijd de beste oplossing. Wij zijn specialisten die hun klanten begrijpen en met hen meedenken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, ook als het moeilijk wordt. Wij bijten ons vast en werken door tot u tevreden bent. Whatever IT takes!

Waar wij gevestigd zijn

Solviteers is gevestigd in Houten, Goes, Aken (Dld.) en Malaga (Sp.).