Solviteers ontwikkelt hoogwaardige
webbased softwareapplicaties

Ons softwarebedrijf is onderdeel van het modern, daadkrachtig IT-bedrijf Solviteers. Wij ontwikkelen webbased softwareapplicaties. Technisch hoogwaardige applicaties met een sterke focus op gebruikerservaring en design. Wij zijn denkers, bouwers en doeners, die voortdurend kijken of iets slimmer kan. Makkelijker en beter voor eindgebruikers. Samen met de klant van idee tot een goed werkende softwareapplicatie komen. Daar komen wij dagelijks met plezier ons bed voor uit.

Wat wij doen

Nieuwe oplossingen

Nieuwe oplossingen

Nieuwe ideeën moeten snel in werkende applicaties worden omgezet. Wij beschikken over bewezen componenten die bij het ontwikkelen van nieuwe softwareapplicaties kunnen worden hergebruikt. Bovendien hebben wij ervaring in het (semi-) publieke domein. Samen met u ontwikkelen wij nieuwe applicaties, waar uw eindgebruikers prettig mee kunnen werken.

UX Design

UX Design

Onze gedreven front-end ontwikkelaars, designers en business analisten werken nauw samen aan gebruiksvriendelijke oplossingen. Ze kijken naar een praktische indeling van de weergaves en focussen zich op het vormgeven van de juiste informatie op de juiste plek. Onze mensen ontwikkelen dus oplossingen met een intuïtief design waar u blij van wordt.

Agile Development

Agile Development

Al sinds 2012 werken wij op basis van de Agile scrum-methode. In korte ontwikkelsprints leveren wij gedurende het gehele project na elke 2 weken werkende software op die onze klanten direct kunnen testen. Op deze manier betrekken wij onze klanten nauw bij het ontwikkelproces en is er ruimte voor verbeteringen en voortschrijdend inzicht.

Hoe wij werken

Service & Consultancy

Service & Consultancy

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat hebben wij in de afgelopen jaren bewezen. Tijdens de implementatie van een applicatie gaan wij net zolang door tot alles naar tevredenheid werkt. Mocht er na de implementatie onverhoopt een probleem ontstaan, dan lossen wij dit op.

Een brede blik op IT

Een brede blik op IT

Wij zijn onderdeel van Solviteers. Dit is een modern en daadkrachtig IT-bedrijf waar meer dan 100 gedreven specialisten werken. Wij hebben al 25 jaar ervaring bij lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein, goede doelen, de industrie en het MKB.

Een brede klantenkring

Een brede klantenkring

In de afgelopen jaren hebben wij veel gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen geholpen bij hun uitdagingen. Wij hebben veel kennis van de werkprocessen en zijn goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het sociaal domein, zoals het versterken van de eigen kracht.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek neemt u contact met ons via 030 280 36 55 of via info@solviteers.nl. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.